Bibliotekar til Langeland Bibliotek

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi leder efter en udviklingsorienteret kollega til Langeland Bibliotek. En som er nysgerrig og åben, kan have mange bolde i luften, og som holder af at være i dialog med vores mange forskellige brugere og samarbejdspartnere. Vi søger en kollega til en 37 timers ansættelse. Der vil i stillingen være faste lørdagsvagter samt aftenvagter til kl. 18 i fastlagt turnus.

På Langeland har vi prioriteret at fastholde og udvikle biblioteket som en bredt favnende kulturinstitution. På det fysiske bibliotek kan lånerne få hjælp til at vælge bøger, deltage i aktiviteter, foredrag, møder og fællesskaber. Det mobile bibliotek, bogbilen, kører både nord- og sydpå og til Strynø. Det digitale bibliotek giver alle adgang til god litteratur fra lænestolen derhjemme eller på rejsen.

Biblioteket indgår i samarbejder med andre aktører om aktiviteter og løfter også selv arrangørrollen af kulturtilbud, ligesom biblioteket har fokus på at udvikle nye tilbud som fx Litteraturruten. Vi har et stærkt og stort samarbejde med skoler og dagtilbud, og deltager i Kultur på Recept i samarbejde med Jobcenter Langeland. Vi driver i øvrigt også en lille filial af turistinformationen som selvbetjening.

Da vi er et lille sted, er det vigtigt, at vi i hverdagen kan understøtte og hjælpe hinanden med de opgaver, der kommer - også de uforudsete. Til gengæld vil arbejdsopgaverne være mangfoldige, og to dage ligner sjældent hinanden. Du vil desuden få mulighed for at bidrage til bibliotekets udvikling i tæt samarbejde med dine kolleger og bibliotekets brugere og samarbejdspartnere.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. bestå i lånerbetjening, materialevalg og -pleje, bogbusbetjening, Bogen Kommer, servicering af læsekredse, udvikling og gennemførelse af tiltag på voksenområdet, praktisk arbejde omkring håndteringen af materialer/bogopsætning og udstillinger, udvikling af nye projekter og fondssøgning, udarbejdelse af indhold og deltagelse i events som fx Lys i Mørket, Julekøbing, Verdensmålsuge i uge 17, børnekulturfestival og lignende.

Vi leder efter en kollega med gode formidlingsevner og bibliotekserfaring, men også anden erfaring med relationsarbejde og informationssøgning vil komme i betragtning. Vi søger en kollega, der har erfaring og viden indenfor voksenområdet. Ydermere er Langeland Bibliotek i gang med at blive verdensmålscertificeret og vi arbejder grundlæggende med afsæt i en bæredygtig tankegang.

Jobbet forudsætter, at du har et almindeligt kørekort. Vi ser gerne, at du har gode It-færdigheder, er omhyggelig med at anvende it-systemer og har SoMe-kompetencer. Derudover leder vi efter en service-minded kollega, der har lyst til mennesker samt masser af drive og ansvarlighed.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst.Tiltrædelse 1. juni 2024 eller snarest muligt herefter.

Arbejdssted er Langeland Bibliotek i Rudkøbing.

Stillingen er på 37 timer og indbefatter enkelte lørdags- og aftentider.

Ansøgning
Spørgsmål til stillingen kan rettes til erhvervs-, kultur- og turismechef Jane Jegind på tlf. 20 91 10 31 eller efter 1. maj til Biblioteks- og fritidsleder Jesper Thomassen på jestho@langelandkommune.dk
 
Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler den 13. maj 2024 og 2. samtalerunde den 16. maj 2024.
  
Send ansøgning vedlagt relevante bilag via nedenstående link senest den 5. maj kl. 20.00.

Du kan læse mere her:
Dokumentvisning (langelandkommune.dk)
Kulturpolitik_Langeland_Kommune_20-06-22.pdf (langelandkommune.dk)
Forside | Langeland Bibliotek
Forslag til Planstrategi 2023 (langelandkommune.dk)
Litteratur på Langeland


Overvejer du at flytte med jobbet?
I Langeland Kommune skaber vores levende lokalsamfund gode rammer for dig og din families hverdag. Uanset hvor du slår dig ned er der smuk natur, fællesskab, foreningsliv og masser af plads til udfoldelser og oplevelser.

Gå på opdagelse i alt det, Langeland Kommune har at tilbyde dig og din familie på Flyt til Langeland og Strynø

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Langeland Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Langeland Kommune, Østerport 5, 5900 Rudkøbing

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6029305

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet