Langeland Kommune søger pædagogisk assistentelev

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Drømmer du om at gøre en forskel for andre, hvor du bruger din empati og faglige redskaber – og er du god til at indgå i relationer?


Kunne du tænke dig en uddannelse, hvor din hverdag er fyldt med børn? Eller ønsker du at arbejde med unge eller voksne med fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse? Er du samtidig ansvarlig, robust og en god rollemodel, så er det måske lige dig, vi søger som pædagogisk assistent elev i Nyborg Kommune.
Langeland Kommune søger elever til uddannelsen som pædagogisk assistent med start 17. juni 2024 – eller senere afhængig af fagligt niveau og konkret kompetencevurdering.

Uddannelsen
På uddannelsen vil du udvikle personlige og faglige kompetencer, og der vil være fokus på din aktive medvirken i egne læringsprocesser.
Uddannelsen er en praktisk orienteret pædagogisk uddannelse og har fire faglige fokusområder:

  • Natur og ude-liv
  • Digital kultur
  • Bevægelse og idræt
  • Sundhed i den pædagogiske praksis
Uddannelsen varer som udgangspunkt 2 år og 1½ måned og består af 3 skoleperioder og 2 praktikperioder. Den kan dog være kortere afhængig af din faglige baggrund.
Skoleperioderne foregår på Social- og Sundhedsskolen i Odense.

Praktikkerne tilrettelægges i Langeland Kommune indenfor børnehaver, skoler og tilbud for børn eller voksne med fysiske eller psykiske handicap.

Med en pædagogisk assistentuddannelse kan du efterfølgende arbejde med børn, unge og voksne inden for det almene og specialiserede pædagogiske område. Uddannelsen som pædagogisk assistent giver mulighed for, at du kan søge ind på pædagogstudiet, eller akademiuddannelsen i ungdomspædagogik.

Adgangskrav
For at kunne søge en stilling som pædagogisk assistentelev skal du være i gang med Erhvervsuddannelsens Grundforløb 2 målrettet den pædagogiske assistentuddannelse eller have afsluttet dette efter august 2015. Du skal vedlægge dokumentation for dette i din ansøgning. Hvis du har taget grundforløbet på Social- og Sundhedsskolen Fyn skal du vedlægge dokumentation og uddannelsesplan, som du kan finde på Social- og Sundhedsskolens elevplan.

EUX:
Har du taget EUX Grundforløb 2 og ønsker at fortsætte på EUX, så skriv dette i din ansøgning. EUX tager 3 år og består af 4 skoleperioder og 2 praktikperioder. For nærmere afklaring ift. adgangskrav, kontakt da en uddannelsesvejleder på Social- og Sundhedsskolen Fyn.

Hvad forventer vi af dig?
Vi lægger vægt på, at du:
  • Viser interesse og engagement for uddannelsen og arbejdet inden for det pædagogiske område
  • Arbejder med personlig udvikling og indgår positivt i samarbejdet med respekt, ansvar og hensyn til andre mennesker

Flere oplysninger:
Der afholdes samtaler i løbet af uge 14 og 15.
Der indhentes børneattest og straffeattest ved ansættelse.
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Du kan læse mere om indhold i uddannelsen og adgangskrav på: www.sosufyn.dk. og om Langeland Kommune på www.langelandkommune.dk.

Kontakt
For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Langeland Kommunes kontaktperson pædagogisk teamkoordinator Helle Hansen på tlf. 24955358 eller på helhan@langelandkommune.dk samt Social- og Sundhedsskolens uddannelsesvejledere på telefon 6310 2779.


Ansøgningsfrist
12. marts 2024Overvejer du at flytte med jobbet?
I Langeland Kommune skaber vores levende lokalsamfund gode rammer for dig og din families hverdag. Uanset hvor du slår dig ned er der smuk natur, fællesskab, foreningsliv og masser af plads til udfoldelser og oplevelser.

Gå på opdagelse i alt det, Langeland Kommune har at tilbyde dig og din familie på Flyt til Langeland og Strynø.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Langeland Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Langeland Kommune, Fredensvej 1, 5900 Rudkøbing

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5998937

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet