Møde og samtaler med politikere på Humble Skole den 27. maj 2024

Foto: Langeland Kommune.
dato

Kommune- og politikerarrangement på Humble Skole den 27. maj 2024

Kommunalbestyrelsen i Langeland Kommune afholder møde på Humble Skole mandag den 27. maj 2024 kl. 17.00. Mødet finder sted i Aulaen på Humble Skole, beliggende på Hovedgaden 64, Humble.

Forud for mødet er der en unik mulighed for indbyggerne til at møde kommunens politikere til en uformel snak. Politikkerne vil være til stede mandag den 27. maj 2024 fra kl. 15.45 til 16.45. Der er ingen krav om tilmelding eller booking for at tale med politikerne.

Arrangementet giver borgerne en chance for at stille spørgsmål og komme med input direkte til deres valgte repræsentanter. Det er en oplagt lejlighed for at skabe dialog og indflydelse på de lokale beslutninger.

Bemærk, at kommunalbestyrelsesmødet ikke vil blive streamet online, da mødet afholdes udenfor Rådhuset. Det betyder, at fremmøde på dagen er nødvendigt for dem, der ønsker at følge mødet live.

Langeland Kommune opfordrer alle interesserede borgere til at deltage i dette arrangement, hvor der bliver lejlighed til både at overvære et kommunalbestyrelsesmøde og deltage i samtaler med lokale politikere.

https://langelandkommune.dk/kommunen/nyhedsarkiv/moed-dine-politikere-den-27-maj-2024-i-humble

Kilde: Langeland Kommune