Naturelskere og litteraturentusiaster inviteres til unik vandring på Langeland

Foto: Langeland Kommune.
dato

Natur- og litteraturvandring langs Øhavsstien til Lindelse Nor fejrer Geopark Dage

I forbindelse med Geopark Dage inviteres naturelskere og litteraturentusiaster til en særlig natur- og litteraturvandring, der foregår langs den maleriske Øhavsstien til Lindelse Nor. Dette unikke arrangement blander skønheden i naturen med litteraturens forunderlige verden, hvilket skaber en uforglemmelig oplevelse.

Under vandringen vil deltagerne blive forkælet med litterære godbidder, omhyggeligt udvalgt og præsenteret af en bibliotekar. Der vil være hyggelige stop undervejs, hvor der er tid til højtlæsning af litterære værker og diskussioner om litteraturens nuancer. Desuden byder dagen på muligheder for fuglekigning og natursansning, hvor deltagerne vil blive guidet til at opleve naturen med nye sanser.

For at gøre dagen endnu mere behagelig inkluderer arrangementet også et måltid bestående af en lækker sandwich og noget at drikke, perfekt til en pause i det fri.

Vandringen forventes at strække sig over ca. 14 kilometer og varer omkring 5½ time. Deltagerne opfordres til at iføre sig fornuftigt fodtøj og være forberedt på en dag med moderat fysisk aktivitet. Med dette for øje, skal interesserede have en nogenlunde god kondition for at deltage.

For dem, der ønsker at tage del i denne enestående oplevelse, er tilmeldingsfristen den 6. maj. Yderligere information og tilmeldingslink kan findes på Langelandbibliotek.dk. Gå ikke glip af denne chance for at udforske både den fysiske og litterære skønhed, Langeland har at tilbyde.

https://langelandkommune.dk/kommunen/nyhedsarkiv/geopark-dage-litteraturvandring-fredag-den-10-maj

Kilde: Langeland Kommune