Rudkøbing har kåret byens skønneste mor

John Foged, der står klar til at overrække gaven til sin mor. Det blev den hjælpsomme mor Else Foged, der løb med titlen, efter at være blevet nomineret af sin søn, John Foged (Pressefoto: Imerco)
dato

Mange af byens borgere havde i dagene op til Mors dag været forbi Imerco-butikken for at nominere deres fantastiske mødre. Butikkens personale var dog ikke i tvivl om, at det var den hjælpsomme Else Foged, der havde fortjent den flotte titel.

 I Rudkøbing har der været kamp om titlen som byens skønneste mor – og mange af Rudkøbings betænksomme børn havde i ugen op til Mors dag den 12. maj, været forbi Imerco på Østergade for at nominere deres mødre til titlen som Rudkøbings skønneste mor. Det blev den hjælpsomme mor Else Foged, der løb med titlen, efter at være blevet nomineret af sin søn, John Foged.

Da jeg blev opmærksom på Imercos konkurrence, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at min mor skulle være med i opløbet som Rudkøbings skønneste mor. Hun er altid meget hjælpsom og omsorgsfuld – hun er lige netop sådan, som en mor skal være,” fortæller John Foged, der overbragte den gode nyhed til sin mor på selve Mors dag. ”Jeg kunne tydeligt mærke på min mors reaktion, at det havde hun slet ikke regnet med – at jeg havde taget mig tid til at gøre dette for hende, blev hun meget rørt over, ” beskriver John glædeligt med tanke på sin mors reaktion.

Udover at vinde titlen som Rudkøbings skønneste mor, modtog Else desuden en flot gave fyldt med forkælelse til en værdi af hele 3.350 kr.

Kilde: Imerco
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.