Socialrådgiver til Familieafdelingen i Langeland Kommune - Gør en forskel for udsatte børn og unge

Profilbillede
dato

Er du en socialrådgiver/socialformidler med et brændende ønske om at gøre en forskel for udsatte børn og unge i Langeland Kommune? Har du erfaring med myndighedsområdet eller har du lyst til at arbejde indenfor dette felt? Så er det dig, vi står og mangler som kollega i vores afdeling.

Familieafdelingen i Langeland Kommune søger socialrådgivere/socialformidlere til to faste stillinger på fuld tid med opstart snarest muligt. Derudover søger vi socialrådgivere til et barselsvikariat og et vikariat året ud. 

Hvem er vi: Familieafdelingen består af 11 socialrådgivere, som viser masser af engagement, et nyoprettet team af familiepleje/matchkonsulenter, en kompetent faglig koordinator og en leder, som samler holdet og sætter retning.

Vi oplever et godt kollegafællesskab: Du vil blive en del af en afdeling som vægter sammenhold, tillid, tryghed og plads til forskellighed højt. Gruppen består af erfarne og nyuddannede kolleger - alle bidrager med viden og vi lærer af hinanden.

Faglige interesser: Vi er i gang med en spændende proces for vi vil noget med vores faglighed. Vi har fokus på kvalitet i sagsbehandlingen. Vi vægter forebyggende initiativer, tværfagligt samarbejde og ikke mindst at få arbejdet med implementering af Barnets Lov. Vi har et tæt og brugbart udviklingsforløb med Social- og Boligstyrelsens Task Force enhed.

Hvad vil tilbyde: En smuk tur over tre broer med udsigt til hav og højt til himlen ca. 20 minutters kørsel fra Svendborg. Vi har næsten alle enkelt kontor og sidder i store lyse lokaler på det gl. sygehus i Rudkøbing. Vi spiser fælles morgenmad onsdag og har ofte lyst til kage. Der er adgang til formiddagsmad og der kan bestilles frokost. Vi har en uformel omgangstone.

Hvem er du? Du er ambitiøs på børnenes/de unges vegne, samtidig med at du har blik for den rette indsats på det rette tidspunkt. Du trives i en travl og udfordrende hverdag og understøtter kollegaer når det er nødvendigt. Du trives i myndighedsrollen, samtidig med at du arbejder tæt sammen med familierne om, at I er sammen om at understøtte barnets trivsel og udvikling.
Du påtager dig en koordinerende rolle i sagsbehandlingen, imens netværket arbejder omkring barnet. Du har lyst til, og kan se det berigende i tæt tværprofessionelt samarbejde til gavn for familierne. Du kan arbejde selvstændigt, systematisk og struktureret, dog kan du også opleve energien ved at være en del af et team. Det er en fordel, hvis du har kendskab til DUBU og ICS samt til familierådslagning.

Dine opgaver vil bl.a. være:
I forhold til sårbare børn og unge

  • Afholde netværksinddragende møder, samt dialogbaserede underretningsmøder
  • Afholde samtaler med børn og unge
  • Udarbejde børnefaglige undersøgelser og handleplaner
  • Iværksætte og følge tæt op på forebyggende foranstaltninger og anbringelser
  • Køre parløb i vanskelige sager og vidensdele med kollegaer
  • Deltage i ”forpost” og tværfaglige fora i daginstitutions- og skoleområdet
Kan også være i forhold til børnehandicap:
  • Behandling af ansøgninger om tabt arbejdsfortjeneste
  • Behandling af ansøgninger om merudgift
  • Behandling af ansøgninger om aflastning
Du vil Indgå i dagvagten som bl.a. behandler underretninger, og varetager akutte opgaver

Yderligere oplysninger:
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Tiltrædelse efter aftale.

Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte
leder af Familieafdelingen Lene Stokholm på telefon 23 28 11 56  eller socialrådgiver Caroline Muggerud Rasmussen på telefon 21 65 13 70.

Send ansøgning, CV og relevante dokumenter via nedenstående link senest den 30. august 2024.

Overvejer du at flytte med jobbet?
I Langeland Kommune skaber vores levende lokalsamfund gode rammer for dig og din families hverdag. Uanset hvor du slår dig ned er der smuk natur, fællesskab, foreningsliv og masser af plads til udfoldelser og oplevelser.

Gå på opdagelse i alt det, Langeland Kommune har at tilbyde dig og din familie på Flyt til Langeland og Strynø.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Langeland Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Langeland Kommune, Fredensvej 1, 5900 Rudkøbing

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6065556

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet