VKAREN.DK søger produktionsmedarbejdere til Try&Hire hos STM Vinduer A/S i Rudkøbing

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du håndværksmæssig forståelse? Vil du indgå i produktionen af trævinduer? Så har vi en spændende mulighed til dig!

 Om jobbet:

VKAREN.DK søger produktionsmedarbejdere for STM Vinduer A/S. Der er tale om et Try&Hire forløb. Vi søger primært til daghold, men der kan forekomme aftenarbejde. STM Vinduer A/S er en af Danmarks førende producenter af vinduer og døre i træ og træ/alu. Vi søger medarbejdere der kan indgå i forskellige led af produktionsprocessen af trævinduer og døre. Det er fysisk arbejde, hvor man bruger mange timer på benene.

Som produktionsmedarbejder hos STM Vinduer A/S, bliver du en del af en arbejdsplads, hvor der er plads til alle og hvor du og dine kollegaer i samarbejde løfter produktionen. Opstart er hurtigst muligt.

Primære opgaver:

  • Montering af elementer på vinduer
  • Samle karme og rammer
  • Kvalitetskontrol
  • Forefaldende montagearbejde

 

Arbejdstid:
Daghold:
Mandag – torsdag: 07:00 – 15:00
Fredag: 07:00 – 14:30

Aftenhold:
Mandag – torsdag: 15:00 – 00:15

Vi forventer:

At du er stabil, fleksibel og effektiv. Du har sans for kvalitet. Det er en fordel at du har en håndværksmæssig baggrund eller har erfaring fra en lignende stilling, men det er ikke altafgørende. Det er en fordel at du har maskinkendskab fra træindustrien, men ikke et krav. Du har hænderne rigtigt skruet på og du ved hvordan man bruger en skruetrækker. Du taler og forstår dansk. Du kan fremvise en straffeattest.

Din profil:

Du har en positiv indstilling. Du er en holdspiller og én man kan regne med. Du har en høj arbejdsmoral og går til opgaverne med et positivt sind. Det er en fordel hvis du har en god fysik, da du står op det meste af dagen.

Vi tilbyder:

Try&Hire forløb hos STM Vinduer, hvor du bliver en del af et uformelt miljø med højt til loftet. Der er en grundig oplæring. Løn og øvrige ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Om virksomheden:

STM Vinduer A/S til en af Danmarks førende producenter af vinduer og døre i træ og træ/alu. Tiden har lært os at værdsætte solidt kvalitetshåndværk, og uanset vind og vejr holder vores vinduer og døre generation efter generation.

Læs mere om STM Vinduer A/S på www.stmvinduer.dk.

Ansøgningen:

Kan du se dig selv i denne stilling, så henvend dig hurtigst muligt. Send os dit CV og en ansøgning mrk. “STM Vinduer” på jobfyn@vkaren.dk. Der afholdes samtaler løbende og ansættes når den rette er fundet. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 15 20 10.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Langeland Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

VKAREN.DK, Lerchesgade, 5000 Odense C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Via e-mail: jobfyn@vkaren.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5852309

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet