Den erfarne leder Henrik Mott Frandsen tager tøjlerne som vicekommunaldirektør i Langeland Kommune

Foto: Langeland Kommune.
dato

Langeland Kommune byder velkommen til en ny mand på posten som vicekommunaldirektør. Fra den 1. marts 2024, vil Henrik Mott Frandsen påtage sig den betroede stilling. Det blev bekræftet af kommunens ledelse den 30. januar.

Henrik Mott Frandsen har mange års ledelseserfaring fra den offentlige sektor og en solid faglig viden om de store velfærdsområder.

Velfærdsområdet omhandler alt fra undervisning, børn og unge, sundhed samt ældre og handicap. Derfor er hans rolle vital for kommunens fortsatte velfærd og stabil drift.

Den kommende vicekommunaldirektør er oprindeligt uddannet sygeplejerske. Han er desuden både uddannet HD-O (Organisation) og HD-R (Regnskab og Økonomistyring) ved SDU, og har en masteruddannelse i Læreprocesser med speciale i forandringsledelse og arbejdsmiljø fra Aalborg Universitet. Han kommer fra en stilling som Social- og Psykiatrichef i Middelfart Kommune. Han har haft leder- og chefstillinger de seneste 21 år.

Datoen for, når Henrik Mott Frandsen officielt tiltræder sin stilling som vicekommunaldirektør, er sat til den 1. marts.

Langeland Kommune ønsker ham held og lykke i det nye job og ser frem til det kommende samarbejde.


https://langelandkommune.dk/kommunen/nyhedsarkiv/henrik-mott-frandsen-ny-vicekommunaldirektoer
Kilde: Langeland Kommune