Er du ISS nye Area Manager på Sjælland til stor offentlig kunde?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Jobbeskrivelse:

Ansøgningsfrist den 15. august 2023.


Brænder du for at sikre en hurtig og professionel serviceleverance og samtidig arbejde med udvikling og effektiv implementering af initiativer? Besidder du et kommercielt mindset, og kan du samtidig guide andre til succes? Så er det måske dig vi søger som Area Manager til at drive og udvikle serviceleverancen på Sjælland, hos en stor landsdækkende kontrakt i ISS.

 

ALSIDIGT JOB MED FOKUS PÅ KUNDETILFREDSHED, SERVICELEVERANCE OG EFFEKTIVE DRIFTSPROCESSER

Som Area Manager vil dit primære ansvarsområde være at drive, optimere og udvikle den daglige serviceleverance på Sjælland, i overensstemmelse med kundens ønsker og den indgåede kontrakt. Dette vil du gøre gennem ledelse af to Service Managers med over 12 lokationer på hele Sjælland. Vores arbejde foregår ude hos kunden på deres lokationer, der vil derfor være fleksibilitet i forhold til mødested og tid. Når ikke du er ude på lokationerne, vil din primære arbejdslokation være i Taastrup eller Søborg.

 

UDVIKLINGSPROFIL MED LEDELSESERFARING OG GOD FORRETNINGSFORSTÅELSE

For at lykkedes i rollen er det essentielt, at du evner at skabe relationer og godt samarbejde på tværs af organisationer, niveauer og teams. Du kan se udviklingsmuligheder - og endnu vigtigere, så forstår du at konkretisere og implementere disse. Som leder inspirerer du til forandring, har et højt drive og trives i et energisk miljø, hvor du formår at skabe succes gennem et stærkt team. Vi forventer, du kan tænke innovativt og bæredygtigt i en praktisk kontekst, da det er vigtigt for vores kunde. Derudover ser vi gerne at den rette kandidat identificerer sig med følgende:

Du er udadvendt, formår at skabe en god relation til kunden, har en pro-aktiv tilgang til jobbet og er ikke bange for at foreslå nye ideer, tiltag, forbedringer etc.
Du har erfaring med ledelse af ledere og kan skabe en tydelig retning for hele din organisation
Du kan skabe en tydelig transparens i din forretning og kan udlede og anvende nøgledata i din hverdag
Du har erfaring med økonomistyring, budgetansvar og kontraktudvikling fra tidligere stillinger og er vant til at arbejde med KPI’er
Du formår at analysere og kommunikere udviklingstiltag både på et strategisk, taktisk og operationelt niveau
Du har driftserfaring med ledelse af mange medarbejdere på flere lokationer

 


VI TILBYDER

ISS er en arbejdsplads, hvor du kan være dig selv – et sted hvor du kan ”Be who you are, Become what you want, and Be part of something bigger”.

Vi tilbyder dig en interessant og udfordrende stilling, dygtige og ambitiøse kollegaer samt spændende karriere- og udviklingsmuligheder. Vores kultur er præget af høj faglighed og en uformel kultur med humor, åbenhed og plads til et godt grin.

Lønpakken indeholder bl.a. pensionsordning, sundhedssikring og feriefridage. Derudover får du forskellige personalegoder, såsom rabatordninger, feriehusprogram i Danmark og udlandet og sociale arrangementer.

Du bliver en del af et lederteam, der vægter vidensdeling, samarbejde og tillid højt. Du får gode muligheder for faglig og personlig udvikling på en kompleks kontrakt, med en kunde der vil samarbejdet og ønsker udvikling. Du bliver en del af et team på i alt 3 Area Managers, som alle er motiverede for at sikre høj kvalitet og en tilfreds kunde.

 

 

ANSØGNING

Selvom vi går op i at yde en professionel service til vores kunde, er vi enige om, at det skal være sjovt at gå på arbejde.

Indsend dit CV, motiveret ansøgning og andre relevante dokumenter via linket 'Ansøg nu' hurtigst muligt og senest den 15. august 2023. Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning i dag frem for i morgen – det kan være dig, vi leder efter.
Vi stræber efter at afvikle en inkluderende og retfærdig rekrutteringsproces og lige muligheder for alle kandidater. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Operational Manager, Alexander Kapsch-Tuxen, alexander.kapschtuxen@dk.issworld.com.

 

 

 

ISS is a Place to Be You

Be who you are. Become what you want. Be part of something bigger.
Since 1901, ISS has been a people-first company. Diversity and inclusion have always been in our DNA, and our diverse workforce has played a critical role in fostering our innovation and financial growth, expanding our global footprint and positively influencing our company culture. This includes the diversity of age, ethnicity, gender, disabilities, religious beliefs, and cultural backgrounds among others. We recognize the power of diversity and celebrate the differences that makes us unique.
We seek to be a place of belonging and create places where people are respected, embraced, and valued for exactly who they are. We take our social obligation seriously to improve lives, make a difference in our communities, and protect our planet. Because when we get things right, the world works better. And that is what drives us. 


dk.issworld.com
#APlacetoBeYou 

 

 

Uddannelsesniveau: Ingen
Arbejdserfaring: Mindre end 1/2 år

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Langeland Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid

-Arbejdsgiver:

ISS, Gyngemose Parkvej 50, 2860 Søborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://iss-world-services-as.contactrh.com/jobs/10868/41737541/da_DK

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5878702

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet