Langeland Bibliotek sætter fokus på bæredygtighed med LEGO-byggeevent

Foto: Langeland Kommune.
dato

LEGO-byggeri i bæredygtighedens tegn på Langeland Bibliotek

I uge 17 inviterer Langeland Bibliotek børn og barnlige sjæle til en særlig LEGO-byggeevent, som sætter fokus på at forestille sig et mere bæredygtigt Langeland. Dette initiativ er en del af en større indsats for at fremme kreativitet og engagement i bæredygtighed blandt øens indbyggere.

Arrangementet finder sted på børnebiblioteket, hvor der vil være et dedikeret bord klar til LEGO-byggerier. LEGO klodser og byggeplader er stillet frem af biblioteket, og deltagerne opfordres til at benytte denne mulighed til at udforske nye ideer inden for bæredygtighed - som for eksempel udforskning af alternative energikilder eller integration af solceller i bygningsdesign.

Deltagerne bliver opmuntret til at lade deres fantasi få frit løb, og efterfølgende opfordres de til at tage et foto af deres byggeri, inklusive deres navn og en forklaring på konceptet, og sende det ind til biblioteket. På den måde tilskyndes der til en bevarelse af byggerierne, så alle har mulighed for at se hinandens kreationer og få inspiration.

I slutningen af ugen, den 29. april, vil der blive kåret en vinder af det bedste bæredygtige LEGO-byggeri, og den heldige vinder vil modtage en lille præmie. Denne konkurrence tjener ikke kun som underholdning, men også som en måde at fremhæve og fejre innovative idéer til fremme af bæredygtighed.

Eventet understreger bibliotekernes engagement i at uddanne og inspirere til handling omkring FN’s verdensmål ved at bruge kreative og interaktive tilgange. Gennem denne LEGO-byggeevent ønsker Langeland Bibliotek at sætte spotlight på vigtigheden af bæredygtige løsninger i lokalsamfundet og hos den enkelte.

https://langelandkommune.dk/kommunen/nyhedsarkiv/uge-17-byg-fremtidens-langeland-i-lego

Kilde: Langeland Kommune