Langelands Dykkerklub inviterer til natlige undervandseventyr og madlavning over bål

Foto: Langeland Kommune.
dato

Langelands Dykkerklub lancerer en række spændende "Nat i Naturen" arrangementer på Sydlangeland, hvor deltagerne kan lære om undervandsjagt og nyde mad tilberedt over bål.

Arrangementerne, som er finansieret af Friluftsrådet og Nordea-fonden, er et resultat af et samarbejde mellem Langelands Dykkerklub og SHORES Langeland. Formålet er at få flere danskere ud i naturen om natten.

Under disse arrangementer vil undervandsjægere fange fisk, som deltagerne hjælper med at filetere og tilberede over bål. Undervandsjægerne vil også dele deres viden om jagtteknik og fisks adfærd.

Undervandsjagt i mørket er ikke kun en bæredygtig og selektiv fangstmetode; det er også en unik oplevelse, hvor dyrelivet ændrer sig i nattens mørke. For eksempel tiltrækkes hornfisken af en lyskegle, hvilket gør jagten enestående.

Arrangementerne afholdes fem gange på følgende datoer: fredag d. 21. juni kl. 21-23, fredag d. 16. august kl. 20-22, fredag d. 30. august kl. 19-21, lørdag d. 7. september kl. 18-20 og fredag d. 4. oktober kl. 18-20. Prisen er 100 kr., og deltagerne skal medbringe service, drikkelse og noget at sidde på. Arrangementet gennemføres uanset vejrforhold, og tilmelding sker via eventbilletten.dk.

For mere information kan Lisbeth Larsen, frivillig i Langelands Dykkerklub, kontaktes via larsenlisbeth2@gmail.com, eller Julie Møller Madsen, projektmedarbejder hos SHORES-Langeland, via info@shores-langeland.dk.

SHORES Langeland er et lokalt projekt, der fokuserer på Langelands natur ved kysten og havet, med det formål at gøre Langeland til et hotspot for vandaktiviteter. Yderligere information kan findes på SHORES-Langeland.dk.

https://langelandkommune.dk/kommunen/nyhedsarkiv/tag-med-langelands-dykkerklub-paa-undervandsjagt-til-nat-i-naturen-paa-sydlangeland

Kilde: Langeland Kommune