Vil du være klinikchef i Langeland Kommune

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du tandlæge og på udkig efter en arbejdsplads med høj grad af selvstændighed og mulighed for at præge din hverdag og kommende generationers tandsundhed? Så har vi jobbet til dig.

Vi søger som udgangspunkt en fuldtidstandlæge/klinikchef på 35 timer/uge, men imødekommer også ønsker om deltidsansættelse eller andre forslag til mulig organisering. Fx i kobling med privat praksis.

Hos os bliver du en del af en lille og professionel tandpleje i Langeland Kommune.
Tandplejen servicerer ca. 2100 børn og unge. Her er ingen dage ens, og du vil møde børn og unge fra et bredt udsnit af befolkningen. Det betyder også, at du vil opleve patienter med meget forskellige forudsætninger og behandlingsbehov. Her er mulighed for at få en hverdag med nuancerede og udfordrende arbejdsopgaver indenfor alle odontologiens arbejdsfelter.

Stillingen som klinikchef
Du kommer til at stå i spidsen for Tandplejen, som er et velfungerende team, der aktuelt består af to klinikassistenter, en receptionist og en deltidsansat tandplejer. Ligeledes udvides teamet med endnu en tandlæge.
Det er en forudsætning, at du er uddannet tandlæge, Jus og har lyst til ledelse. Det betyder, at du også kan tage hånd om budget- og personaleansvar. Sammen med kollegerne skal du bidrage til tandpleje i høj kvalitet i et godt og stimulerende arbejdsmiljø. Lige som vi forventer, at du møder verden med et smil, går vi også ud fra, at du står vagt om smilet hos små og store.
Du er den helt rette til stillingen, hvis du har en åben og nysgerrig tilgang til kolleger, samarbejdspartnere og patienterne uden at gå på kompromis med tandsundheden og arbejdet med de gode og sunde vaner.
Du referer til chefen for skole- og dagtilbud og du vil ligeledes indgå i samarbejde med de andre ledere i skole- og dagtilbud, med fokus på den kontinuerlige udvikling af kerneopgaven med borgerne i centrum.

Din nye arbejdsplads
Du bliver en del af et engageret og nærværende team. Arbejdsklimaet er kendetegnet ved åbenhed, ansvarlighed og fleksibilitet. Vi er dedikerede til vores opgaver og prioriterer trivsel og en god og anerkendende tone overfor hinanden, patienter og deres pårørende. Vi holder til i en stor, lys og moderne klinik på Ørstedskolen i Rudkøbing.

Tandplejen er en del af Langeland Kommune, der værdsætter et godt tværfagligt samarbejde med de øvrige enheder i Langeland og går ind for mangfoldighed. Derfor opfordres alle til at søge stillingen uanset alder, politisk observans, køn, religion, seksuel orientering og etnicitet.

Langeland
Hvad er det, der gør Langeland til noget særligt? Er det “hatbakkerne” dannet under den sidste istid? De mange stendysser? Medicinhaverne? Kunstnere og kunsthåndværkere? Eller de vildeste vilde heste?
Alle de ting er vigtige for øen.
Men der findes faktisk noget, som er endnu vigtigere: At her er plads til at være den, du er. Sammen med alle os andre. Det er dén kombination af fællesskab og frihed, der gør Langeland til noget helt specielt. For selvom øen er smal, er her tårnhøjt til himlen og masser af albuerum.
Det vil du opleve, når du kommer hertil, hvad enten du skal suge naturen til dig, fiske i havet, dase på stranden eller nyde godt af de lokale råvarer dyrket i det særlige kystklima.
Og du kommer med garanti til at opleve det, hvis du vælger at flytte til øen, uanset om det er for at bygge rede eller for at bygge en virksomhed.
Her får du al den plads, du har brug for. Til at leve livet. Til at tage del i fællesskabet.
Til at nyde roen. Til at drømme stort. Og til at føre drømmene ud i livet.

Ansøgning
Ansættelsessamtaler holdes i slutningen af januar 2024.
Stillingen besættes fra 1. marts 2024 eller efter aftale.

Hvis du har nogle spørgsmål inden du sender ansøgningen, så kontakt Tandplejen på tlf. 63516470 eller kontakt klinikken per mail på tandplejen@langelandkommune.dk.

Vi håber du har lyst til at søge stillingen inden den 22. januar 2024.Overvejer du at flytte med jobbet?
I Langeland Kommune skaber vores levende lokalsamfund gode rammer for dig og din families hverdag. Uanset hvor du slår dig ned er der smuk natur, fællesskab, foreningsliv og masser af plads til udfoldelser og oplevelser.

Gå på opdagelse i alt det, Langeland Kommune har at tilbyde dig og din familie på Flyt til Langeland og Strynø.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Langeland Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Langeland Kommune, H.C. Ørstedvej 10, 5900 Rudkøbing

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5950974

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet